top of page

VARUMÄRKEN

Kända varumärken med hög kvalitet garanterar din möjlighet till bästa resultat! I vårt sortiment finns en rad andra leverantörer, vi försöker ständigt att plocka det bästa från de leverantörerna vi kan lita på. Ett arbete som vi varje dag försöker utveckla. Detta för att du som kund ska få bästa service och veta att du får varor som håller kvalitet.

Hand Holding Color Swatches
Varumärken: Om

VI JOBBAR MED LEDANDE LEVERANTÖRER

Jotun

Jotun är en norsk producent av färg och är en ledande aktör i såväl Europa som i hela världen. Produkter från Jotun har vi haft i butiken i cirka 35 år. Med Jotuns DEMIDEKK och LADY serier kan vi leverera färg som verkligen fungerar och som går att lita på.

Tjäralin

Vår leverantör Tjäralin utvecklar färg för det norska klimatet. Därför har deras produkter gjort sig väldigt bra i vårt sortiment. I deras utvändiga sortiment kombinerar man det traditionella träskyddet från för i tiden, men man har anpassat det till den moderna tiden. Det innebär att man använder tjära och linolja i deras fasadfärger och lasyrer. På så vis får man behandlingen att gå långt ner i virket och skydda på djupet. I vårt sortiment finner du bland annat produkter som Tjäralin Dekkende, Tjäralin Beis (Lasyr), Tjäralin Dörr och Fönster och Tjäralin Kombiprimer.
Med Tjäralin använder du ingen grundfärg eller grundolja, du målar med samma produkt rätt på nytt virke!

Gjöco

Gjöco marknadsför kvalitetsprodukter inom färg, lasyr, lack och epoxyprodukter. Företaget bildades 1940 och har nu sin produktion och varulager beläget på Nordmöre i Norge.
Gjöco produkter har vi sålt i affären sedan 30 år tillbaka. Deras invändiga och utvändiga produkter kan vi varmt rekommendera till dina projekt. I sortimentet hittar du bland annat Gjöco Maximal, Gjöco Fashion och Gjöco Oljebeis.

Andra Leverantörer

I vårt sortiment finns en rad andra leverantörer, vi försöker ständigt att plocka det bästa från de leverantörerna vi kan lita på. Ett arbete som vi varje dag försöker utveckla. Detta för att du som kund ska få bästa service och veta att du får varor som håller kvalitet.
Hagmans, Swedishmatch, Rustins, Zinzzer, Rust-Oleum, Ronseal, Zar, Duro, Borås Tapeter, Sandbergs, ECO, Paintpart, Midbec, QPT, Embo, Spekter, Nitor, Q-Wipes, Mira Art, Faxe, Jape Produkter, Dalapro, Scala, Owatrol, Liberon, Sioo, Kiilto, Humbrol m.fl.

Varumärken: Lista
bottom of page