top of page

MER OM OSS

Vi arbetar hela tiden med att hitta nya produkter och fortsätter att utvecklas. Vi ska ha det som passar för alla, både hantverkarna, företagen och privatpersonerna. Med vår långa erfarenhet vet vi vad som funkar på Bjärehalvön och vårt sortiment har anpassats efter bygden och inte tvärtom.

färgknallen_i_hov_AB.JPG
Om oss: Om

Efter 35 år som Bjärehalvöns färgknalle lämnade Roger Gottfridsson den första april 2015 över rodret till sonen Kalle som nu driver butiken.

Under en lång period här på Färgknallen har vi försökt att hitta produkter som uppfyller behoven både till proffs och hemma fixare. Detta har gjort att sortimentet vuxit till sig och nu kan vi ge dig som kund ett brett arbetssätt, med olika produkter som löser din efterfråga. Vi vill ha enkla och innovativa produkter i sortimentet för att kunna erbjuda dig som kund bästa service. Och vem vet? Du kanske hittar nya produkter som du aldrig trodde fanns i branschen. 


Under åren som gått har vi fått väldigt trevliga och trogna kunder. Detta har gett oss en stor kunddatabas där vi hjälper kunder att lagra recept och produkter. För att på ett enkelt sätt hitta tidigare kulörer/produkter. Något som varit oerhört omtyckt hos våra kunder.


Så hoppas du är lika intresserad utav enkla innovativa produkter som oss!

Varmt välkommen till oss på Färgknallen i Hov!       

Om oss: Bild
bottom of page