top of page

TAPETER

Med tapeter kan du skapa väggar utöver det vanliga. Med stil och form får du en vägg som passar just för dig. Vi är återförsäljare för kända leverantörer som vi vet fungerar och håller hög kvalitet. I vår tapetavdelning får du ett utbud av kartor och prover för att lättare kunna hitta det som passar dig. Här nedan lite information om de leverantörerna vi samarbetar med.

tapetavdelning_fargknallen_i_hov.jpg
Tapeter: Om

VARUMÄRKEN

Ralph Lauren.jpg

RALPH LAUREN

”Rik på detaljer och tryckt i de finaste fabrikerna. Dessa samlingar fångar de lyxiga, klassiska livsstilarna i Ralph Laurens värld.”

DESIGNERS GUILD

Med detalj och fantastiska färger erbjuder Designers Guild dig tapeter som verkligen sätter karaktär på dina väggar. Med ett brett utbud hittar du till exempel blommiga tapeter som verkligen ger något extra.

Designers Guild.jpg
sandbergs_fargknallen_i_hov.png

SANDBERG

"Våra tapeter är designade för att göra ett vackert hem än mer extraordinärt genom att inte bara addera något vackert, utan något vackert med en berättelse. Berättelsen finns i detaljerna som skapas när våra mönster ritas för hand. Varje linje och varje penseldrag"


"Tidlösa och klassiska tapeter av hög kvalitet med ett unikt uttryck som håller över tid."

CHRISTIAN LACROIX

Upptäck underbara mönster och texturer som ger dig något helt utöver det vanliga. Här kan man verkligen inspireras av exklusiva inspirerande tapter.

Christian Lacroix.jpg
tapet_fargknallen_i_hov.JPG

MIDBEC

"Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar så består alltid skickligt hantverk och passion."

BORÅSTAPETER

"Boråstapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form – Boråstapeter vill vara en inspirerande förebild på tapetmarknaden."

fargknallen_i_hov_borastapeter_edited.jpg
Rullar med Wallpaper

ENGBLAD & CO

"Vi vill skapa tapeter som är moderna och stilrena utan att tumma på den avspända och inkluderande känslan som du vill välkomnas av när du går in i ett rum. Som du vill komma hem till."

MR PERSWALL

Mr Perswall startades tidigt 2000-tal och ingår idag i WallVision, koncernen som har mer än 100 års erfarenhet av tapettillverkning. Idén till att göra egna tapeter växte fram när några nyfikna “ungdomar” som jobbade i den gamla Ecofabriken i Småland tänkte att det bara MÅSTE finnas ett sätt att trycka tapeter i små serier.

Mr Perswall Happy.jpg
Dahlströmska_gården_Gul.jpg

DURO

"Vår målsättning idag är också att i en nära dialog med kunderna utveckla och tillverka miljö- vänliga tapeter. Detta skall ske i en effektiv verksamhet med höga krav på produktens kvalitet och vår service till kunderna."

CARMA

Utvalda tapeter med stort omdöme och känsla. Stort utbud av blommiga tapeter i skandinaviska färger.

Carma & Co.jpg

Ska du sätta upp en tapet? Du vet väl om att vi har fiffiga verktyg som förenklar din tapetsering!

Tapeter: Projekt
bottom of page