TAPETER

Med tapeter kan du skapa väggar utöver det vanliga. Med stil och form får du en vägg som passar just för dig. Vi är återförsäljare för kända leverantörer som vi vet fungerar och håller hög kvalitet. I vår tapetavdelning får du ett utbud av kartor och prover för att lättare kunna hitta det som passar dig. Här nedan lite information om de leverantörerna vi samarbetar med.

Tapeter_fargknallen_i_hov.jpg
 
 

VARUMÄRKEN

sandbergs_fargknallen_i_hov.png

SANDBERG

"Våra tapeter är designade för att göra ett vackert hem än mer extraordinärt genom att inte bara addera något vackert, utan något vackert med en berättelse. Berättelsen finns i detaljerna som skapas när våra mönster ritas för hand. Varje linje och varje penseldrag"


"Tidlösa och klassiska tapeter av hög kvalitet med ett unikt uttryck som håller över tid."

MIDBEC

"Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar så består alltid skickligt hantverk och passion."

tapet_fargknallen_i_hov.JPG
fargknallen_i_hov_borastapeter_edited.jpg

BORÅSTAPETER

"Boråstapeter är Sveriges äldsta och i särklass mest kända och sålda tapetvarumärke. Utifrån en klassisk och tidlös grund utvecklas varumärket kontinuerligt för att möta marknadens intresse för design, färg och form – Boråstapeter vill vara en inspirerande förebild på tapetmarknaden."

ENGBLAD & CO

"Vi vill skapa tapeter som är moderna och stilrena utan att tumma på den avspända och inkluderande känslan som du vill välkomnas av när du går in i ett rum. Som du vill komma hem till."

Rullar med Wallpaper
Mr Perswall Happy.jpg

MR PERSWALL

Mr Perswall startades tidigt 2000-tal och ingår idag i WallVision, koncernen som har mer än 100 års erfarenhet av tapettillverkning. Idén till att göra egna tapeter växte fram när några nyfikna “ungdomar” som jobbade i den gamla Ecofabriken i Småland tänkte att det bara MÅSTE finnas ett sätt att trycka tapeter i små serier.

DURO

"Vår målsättning idag är också att i en nära dialog med kunderna utveckla och tillverka miljö- vänliga tapeter. Detta skall ske i en effektiv verksamhet med höga krav på produktens kvalitet och vår service till kunderna."

Dahlströmska_gården_Gul.jpg

Ska du sätta upp en tapet? Du vet väl om att vi har fiffiga verktyg som förenklar din tapetsering!

 

Öppet

Mån-Fre 08:00-18:00

Lördagar 08:00-14:00


Påsk

​1/4 Skärtorsdag 08:00-18:00

2/4 Långfredagen 09:00-14:00

3/4 Påskafton 08:00-14:00

4/4 Påskdagen Stängt

5/5 Annandag Påsk Stängt 

0431-36 54 00

Svenstadvägen 370, Båstad, Skåne Län, Sverige

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube

©2020 Färgknallen i Hov AB

Byggd av Hovenäs Teknik & Digital Design