top of page

TAPETER

Med tapeter kan du skapa väggar utöver det vanliga. Med stil och form får du en vägg som passar just för dig. Vi är återförsäljare för kända leverantörer som vi vet fungerar och håller hög kvalitet. I vår tapetavdelning får du ett utbud av kartor och prover för att lättare kunna hitta det som passar dig. Här nedan lite information om de leverantörerna vi samarbetar med.

tapetavdelning_fargknallen_i_hov.jpg
Tapeter: Om

VARUMÄRKEN

Ralph Lauren.jpg

RALPH LAUREN

”Rik på detaljer och tryckt i de finaste fabrikerna. Dessa samlingar fångar de lyxiga, klassiska livsstilarna i Ralph Laurens värld.”

DESIGNERS GUILD

Med detalj och fantastiska färger erbjuder Designers Guild dig tapeter som verkligen sätter karaktär på dina väggar. Med ett brett utbud hittar du till exempel blommiga tapeter som verkligen ger något extra.

Designers Guild.jpg
sandbergs_fargknallen_i_hov.png

SANDBERG

"Våra tapeter är designade för att göra ett vackert hem än mer extraordinärt genom att inte bara addera något vackert, utan något vackert med en berättelse. Berättelsen finns i detaljerna som skapas när våra mönster ritas för hand. Varje linje och varje penseldrag"


"Tidlösa och klassiska tapeter av hög kvalitet med ett unikt uttryck som håller över tid."

CHRISTIAN LACROIX

Upptäck underbara mönster och texturer som ger dig något helt utöver det vanliga. Här kan man verkligen inspireras av exklusiva inspirerande tapter.

Christian Lacroix.jpg
tapet_fargknallen_i_hov.JPG

MIDBEC

"Vår grundtanke är kvalitet, oavsett om vi designar själva eller importerar från världsledande varumärken. För vi vet att när trender skiftar så består alltid skickligt hantverk och passion."

CARMA

Utvalda tapeter med stort omdöme och känsla. Stort utbud av blommiga tapeter i skandinaviska färger.

Carma & Co.jpg

Ska du sätta upp en tapet? Du vet väl om att vi har fiffiga verktyg som förenklar din tapetsering!

Tapeter: Projekt
bottom of page